Meer resultaten voor antieke

antieke
Help, ik heb antiek geërfd! Maatschappij Plusmagazine.be.
Als" u antieke voorwerpen wilt verkopen, is de antiquair de meeste aangewezen persoon, raadt Karel Waegemans aan en hij kan het weten. Hij is expert van de Onafhankelijke Antiekexpertengroep en docent Meubel en interieur geschiedenis bij de opleiding voor antiquairs in Brussel. Lees meer
antieke bureaus
Antieke filosofie Wikipedia.
Dit geschrift kwam tot stand in de periode dat hij gevangen zat, en is geschreven om zichzelf te troosten voor zijn droeve lot. Hiertoe voert vrouwe Philosophia een gesprek met hem, dat kan gelden als de finale paukenslag der antieke filosofie.
antieke schilderijlijst
Antieke salon Antiek Art 2dehands.be.
Antieke salon tafel in goede staat. Antieke salontafel in mooi bewaarde staat L 118, H 054, Diep 070, Welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen Afhalen is ook mogelijk op z. 2 september 2018 1549: Lier. Antieke salon tafel bestaande uit 2 niveaus in goede staat.
Antieke Tuinmeubelen Accessoires 2dehands.be.
mooie oude antieke parkbank met gietijzeren poten 176m, breed op 84cm hoog. 8 augustus 2018 1714: Maldegem. antieke franse tuinbank parkpark graff / le centaure. fraaie antieke bank in zeer nette en originele staat vintage met gietijzer poten en stevig houtwerk.
Antieke Porsche-tractor uit schuur van André 85 gestolen Ledegem Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Antieke Porsche-tractor uit schuur van André 85 gestolen. 31/07/2018 om 0559: door tvh Print Corrigeer. De tractor werd gebruikt in de theaterbewerking van Eigen Kweek. Ledegem / Sint-Eloois-Winkel. Dan koester je 65 jaar lang een Porsche-tractor alsof het je kind is en wordt hij gestolen.
antiek Vertaling Nederlands-Frans.
antieke meubelen meubles anciens. 2 uit de Griekse of de Romeinse Oudheid antique. de antieke beschaving la civilisation antique. 1 oud en daardoor kostbaar ancien/-ienne. 2 uit de Griekse of de Romeinse Oudheid antique. de antieke beschaving. la civilisation antique.
Rondreis door het Antieke Griekenland Griekenland Herman Vandamme.
Rondreis door het Antieke Griekenland. Met bezoek aan Athene, Delphi, Meteora-klooster., Schrijf je in voor de workshop op 12/01/18 om 14.30u! Bekijk het programma. Ons aanbod in Rondreis door het Antieke Griekenland. Rondreis door het Antieke Griekenland. Rondreis door het Antieke Griekenland.
Antieke meubelen te koop voor eetkamer tweedehands Koopjeskrant.be.
Glaasjes antiek met geslepen kelk, x3. 3 mooie, kleine antieke glaasjes op een voet met geslepen motieven op de kelk. Kleine glazen met kelken in groen geslepen glas x5. 5 Mooie, antieke glaasjes met kelken in groen glas en geslepen motieven.

Contacteer ons