Resultaten voor leien

leien
dakwerker
taal, voor meer informatie over wat cookies zijn en hun gebruik verwijzen wij naar onze Cookies Policy. Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens? Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten aan te bieden, te onderhouden, te beschermen, te promoten en te verbeteren en om nieuwe te ontwikkelen. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doeleinden te bereiken waarvoor ze zijn verzameld. Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om.: Met u te communiceren, met name door feedback te geven over vragen die u stelde via het contactformulier en om te antwoorden op uw sollicitaties.; het gebruik van onze diensten aan u te promoten op de Website. Wij zullen uw persoonsgegevens enkel delen.: Met uw toestemming: Wij zullen uw persoonsgegevens enkel met uw toestemming met andere vennootschappen delen te onderscheiden van Dakwerken" David Zoon. Houd er rekening mee dat de sociale media-aanbieder uw persoonsgegevens kan verzamelen, indien u op een sociale mediaknop drukt. In dat geval zal de privacy policy van die aanbieder van toepassing zijn. Om juridische redenen: Wij kunnen uw persoonsgegevens delen om te voldoen aan eender welke van toepassing zijnde wet of regulering of om tegemoet te komen aan een bevel van een bevoegd toezichthoudend orgaan.
Bontgekleurde leien Leikon.
Onze Chinese leverancier gaat schuil achter de naam van China Slate en staat bekend als dé belangrijkste producent van de natuurlei uit dit schitterende land. Naast blauwgrijze natuurleien heeft men ook groeves met groene paarse en bontgekleurde leien. De kwaliteit is uitstekend en wij durven gerust te garanderen dat China Slate leien tot de beste behoren qua wat er op dit gebied te koop is. meer informatie
zinken leien
SVK: ARDONIT LEIEN.
SVK: ARDONIT LEIEN. SVK: ARDONIT LEIEN. SVK: ARDONIT LEIEN. SVK: MONTANA STRUCTUURLEIEN. CEMBRIT: DOLMEN LEIEN. LEIEN ARDONIT 60X30 CM BLAUWZWART 15 ST/PAK 72 PAK/PAL. 214, per stuk ex. Professional in de bouwsector? Log in voor uw persoonlijke prijs. min hoeveelheid 1 stuk.
Leien op het dak Tips, Kosten en Advies Verbouwkosten 2021.
Als je nieuwe leien op je dak wilt dan krijg je hier wat handige tips hiervoor. Want de prijs en kwaliteit zijn van een aantal dingen afhankelijk. Leien op dak. Leien op een dak geeft vaak een mooi ouderwets, romantisch uiterlijk aan het huis.
Tapco leien IKKING GROUP.
Tapco leien zijn het duurzame alternatief voor zowel nieuwe daken als bij renovatie ter vervanging van daken met shingles keramische pannen en natuurleien. Het gewicht van de Tapco leien is laag slechts 1235 kg per m2 ze zijn beloopbaar windvast krullen niet op en zijn bestand tegen vorst en hagel. Bij het snijden of zagen komen geen schadelijke kwartsstoffen vrij. Als architect zoekt u steeds nieuwe manieren om uw projecten de uitstraling te geven die ze verdienen. Bovendien wilt u uw handtekening onder elk van uw creaties kunnen zetten.
Esdec.
Esdec.
Grijze en Antracietkleurige leien Leikon.
Grijze en Antracietkleurige leien. Grijze en Antracietkleurige leien. Naast de Oosterse selectie van China Slate hanteren wij in deze categorie Grijze en Antracietkleurige Natuurleien een fraaie exclusieve selectie Spaanse leien. De Assulo lei kenmerkt zich door een goede kwaliteit en een rustiek uiterlijk.
Grijze en Antracietkleurige leien Leikon.
Grijze en Antracietkleurige leien. Naast de Oosterse selectie van China Slate hanteren wij in deze categorie Grijze en Antracietkleurige Natuurleien een fraaie exclusieve selectie Spaanse leien. De Assulo lei kenmerkt zich door een goede kwaliteit en een rustiek uiterlijk. Daarnaast worden Assulo leien geproduceerd in Oud Duits Schuppenschablonen Bogenschnitt Rhombus Spitzwinkel Spitzort Fischschuppen Keltengebinde Octogones en Coquettes. Assulo leien voldoen aan de normen Monumentenzorg. De Barlosa lei komt uit een vrij jonge groeve en kenmerkt zich door een rechte draad over de lengte van de lei.
Leien Hegeraat.
Leien geven een exclusieve uitstraling aan uw pand. Met leien geeft u een exclusieve uitstraling aan uw pand. Dit materiaal werd vroeger vooral gebruikt bij de bouw van kerken kloosters en kastelen maar tegenwoordig zijn leien ook voor u bereikbaar. Met leien kunt u zorgen voor een perfecte isolatie van uw pand en daarnaast geeft dit fraaie materiaal uw pand ook nog eens een bijzondere uitstraling mee. De dakdekker dient hiervoor wel gebruik te maken van onberispelijk kwalitatieve natuurleien en dient over de juiste expertise te beschikken. Zo krijgt u het beste resultaat. Leien dakbedekking voor nieuwe of monumentale panden. Hegeraat Leidekkersbedrijf heeft de gouden combinatie in handen kwalitatief materiaal in de vorm van leien en de juiste expertise.

Contacteer ons